Žaluzine su iza roleta, najčešće upotrebljavana vrsta sjenila

Pružaju odličnu zaštitu od Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda, čime pridonose osjećaju ugode i privatnosti u vašim prostorima. Zahvaljujući raznim mogućnostima kombinacija boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica bit će i estetski dodatak vašem domu ili poslovnom prostoru.

Sjenila upotpunjuju ugođaj i uljepšavaju izgled vašeg doma ili poslovnog prostora. Žaluzine predstavljaju jednu od najraširenijih vrsta sjenila. Prikladne su za ugradnju na stambene i na poslovne objekte, a razlikujemo unutrašnje i vanjske žaluzine.

Unutrašnje žaluzine jednostavnim reguliranjem nagiba lamela štite od izravne Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda izvana, a istovremeno predstavljaju dekorativni element prostorija.

Vanjske žaluzine pružaju i toplinsku zaštitu te zaštitu od nepovoljnih vremenskih utjecaja. Ugrađuju se s vanjske strane ispred prozora, što sprječava izravan ulazak topline u prostor, a u kombinaciji s fasadom dodatno uljepšavaju vanjski izgled objekta.

Uz razne mogućnosti kombinacija boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica, moguće je odabrati i između upravljanja monokomandnom palicom i električnog upravljanja.

Žaluzina Krater Vidljiva

Krater Vidljiva

Žaluzina Krater Ugradbena

Krater Ugradbena

Žaluzine Vanjske Krater

Glavno je obilježje žaluzina Krater, koje ujedinjuju roletni sustav i vanjsku žaluzinu, da se kompletne žaluzine ugrađuju već prije fasade. Pri izvedbi fasade nije potrebno obrađivati špalete, budući da masivna aluminijska vodilica sa strane pokriva većinu špalete. U žaluzine je moguće jednostavno ugraditi rolo komarnik, jer je ovo jedini sustav koji već u osnovnoj izvedbi ima spremno sve što je potrebno da se komarnik ugradi odmah ili naknadno.

Žaluzine Vanjske Krpan

Krpan su vanjske žaluzine sa standardnim sustavom izvedbe. Komplet žaluzine sastavljen je od standardnih lamela, mehanizma, klasičnih nosača i vodilica te vidljive ili skrivene maske. Vanjske žaluzine Krpan moguće je ugraditi na sve vrste objekata. Pogodne su za novogradnju, kao i kod obnove starijih objekata. Ako ne želite da paket složene žaluzine seže u svijetli dio prozora, potrebno je imati mogućnost žaluzinu dignuti iznad prozora. To se rješava tako da se prethodno napravi zub u prozorskom nadvoju ili se prozor ugrađuje usporedno s vanjskim dijelom zida.

Žaluzina Krpan Ugradbena

Krpan Ugradbena

Žaluzina Krpan Vidljiva

Krpan Vidljiva

Žaluzine Unutrašnje

Žaluzine Unutrašnje

Unutrašnje žaluzine, tzv. venecijaneri montiraju se na unutrašnju stranu stolarije, te se njima lako regulira količina svjetla u prostoru, ali korištenje unutarnjih žaluzina značajnije ne mijenja toplinske utjecaje.

Nazovi 01 6270 159 ili pošalji popis s dimenzijama na info@ze-ma.hr

Poslujemo na području cijele Hrvatske, a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište Njemačke, Austrije, Švicarske i Italije.