RAL-certificirano– samo po sebi razumljivo!

Naši profili vrata i prozora su RAL certificirani i podliježu redovitoj kontroli kvalitete. RAL-oznaku smiju nositi proizvodi, koji su izrađeni prema visokim, unaprijed točno određenim kriterijama kvalitete i koji se redovito kontroliraju od njemačkih neovisnih instituta za ispitivanje materijala (SKZ, Süddeutsches Kunststoff-Zentrum und ift, Institut für Fenstertechnik). Sve s ciljem, Vama omogućiti trajnu primjenu Vaših prozora i vrata kao biste desetljećima uživali u svojim prozorima i vratima.

RAL-certificirano– samo po sebi razumljivo
CE-Oznaka - svakako

CE-Oznaka - svakako!

CE-oznaka je znak europskog komiteta za norme „CEN“. Ova oznaka diljem Europe propisuje glavne značajke i klase prozora i vrata bez obzira od kojeg materijala su izrađeni. Označava komformitet (usklađenost) proizvoda sa važećim europskim normama i smjernicama, skida prepreke u trgovini i time omogućava trgovinu proizvodom u cijeloj Europi. Profili vrata i prozora aluplast ispunjavaju CE smjernice. Pridržavanje smjernica kod nas preispituje IFT (Institut für Fenstertechnik) u zato propisanim vremenskim intervalima.

ISO-9001-Certifikat – naravno!

aluplast GmbH je već preko 20 godina ISO-certificiran. Implementacija ovog sustava upravljanja kvalitetom zahtjeva stalni razvoj i poboljšanje proivoda i procesa. Stalnu kontrolu kod nas provodi BSI (Britisc Standards Institution). Orjentiranost kvaliteti je kod nas ispisano velikim slovima.

ISO-9001-Certifikat – naravno
Zbrinjavanje i zaštita okoliša - za primjer

Zbrinjavanje i zaštita okoliša - za primjer!

Naša prednost: PVC je moguće zbrinuti i u potpunosti ponovno iskoristiti! Zaštita okoliša i resursa danas su neizostavljivi i leže nam na srcu. aluplast je suvlasnik Rewindo GmbH. Cilj je kroz povećanje kvote zbrinjavanja dati svoj doprinos odgovornom i održivom djelovanju.

Ekološka bilanca - ispitana bez sumnje

Certificirana kvaliteta za nas znači da je ekološka bilanca naših proizvoda ispitana s objektivne strane. Stoga smo od instituta za graditeljstvo i okoliš dali izraditi europsku ekološku deklaraciju (EPD) po ISO 14025 i EN 15804.

Ekološka bilanca - ispitana bez sumnje
EnMS-Certifikat – za primjer

EnMS-Certifikat – za primjer!

aluplast se već 2009. godine udružio sa ostalim tvrtkama s ciljem smanjenja potrošnje energije i smanjenja ispušnih plinova. Taj angažman za veću održivost se isplatio: od lipnja 2013. aluplast je certificiran za uspješan sustav upravljanja energijom po DIN/ISO 50001. Osim svega ovoga aluplast proizvodi na najmodernijim strojevima koji u branši na europskoj razini imaju najmanju potrošnju energije.

Nazovi 01 6270 159 ili pošalji popis s dimenzijama na info@ze-ma.hr

Poslujemo na području cijele Hrvatske, a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište Njemačke, Austrije, Švicarske i Italije.