PVC Grilje

Pružaju odličan način zaštite prozora i vrata od sunca i kiše (vanjski utjecaji), također smanjuju troškove grijanja i hlađenja kroz cijelu godinu. Proizvode se od PVC materijala koji se lako održava, a također imaju metalna ojačanja koja doprinose njihovoj čvrstoći i otpornosti na provalu.

U slučaju grilja s fiksnim lamelama, lamele se postavljaju pod određenim kutem, te tako omogućavaju strujanje zraka, ali ne mogu u potpunosti zamračiti prostoriju. Dok kod grilja s pomičnim lamelama možete određivati koju količinu zraka i svjetlosti želite u prostoriji, pomoću mehanizma za zakretanje lamela.

PVC Grilje
ALU Grilje

ALU Grilje

Kao i PVC grilje i ALU grilje izravno štite od vremenskih utjecaja, a također su i same izložene istima, stoga moraju biti kvalitetno izvedene. Iz tih razloga aluminijske grilje su se pokazale kao najbolje rješenje.

Moguće su izvedbe alu grilje s fiksnim lamelama, te grilje s pomičnim lamelama. Otvaranje je moguće na nekoliko načina: zaokretno, preklopno, harmo.

  • Otporne na sve vremenske utjecaje, čvrste i postojane
  • Jednostavno čišćenje i održavanje
  • Odabir boja po izboru (RAL karta, dekori drva)

Nazovi 01 6270 159 ili pošalji popis s dimenzijama na info@ze-ma.hr

Poslujemo na području cijele Hrvatske, a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište Njemačke, Austrije, Švicarske i Italije.