ISO 9001ISO 14001
HRDEENG

Kvaliteta i inovacije

Podrška za korisnike


Video
aluplast® već preko 30 godina uspješno djeluje na tržištu PVC profila i s vremenom se razvio u tehnološkog vođu svoje branše. Dugogodišnji rastući uspjeh omogućuju stalna kvaliteta, pouzdanost i tržišne inovacije.


RAL certificirano – naravno

Naši prozori i vrata su RAL certificirani i podliježu redovnom praćenju kvalitete. Oznaku RAL smiju nositi samo proizvodi izrađeni prema visokim, točno određenim kriterijima kvalitete i redovito se prate od strane nezavisnih instituta (SKZ, Süddeutsches Kunststoff-Zentrum i IFT, Institut für Fenstertechnik). Cilj je osigurati trajnu upotrebljivost Vaših prozora i vrata kako biste desetljećima uživali u njima.


CE oznaka – sigurno

Oznaka CE je oznaka europskog Komiteta za normiranje "CEN". U Europi ova oznaka određuje glavne osobine i izvedbene klase prozora i vanjskih vrata bez obzira na vrste materijala.To dokazuje sukladnost, da je proizvod u skladu sa važećim europskim normama i smjernicama, te umanjuje prepreke u trgovanju diljem Europe. aluplast® prozori i vrata ispunjavaju CE-smjernice što redovito nadzire IFT (Institut für Fenstertechnik).


ISO-9001 – certificirano

aluplast® GmbH ima već preko 20 godina ISO certfikat. Implementacija ovog sustava upravljanja kvalitetom zahtjeva stalan razvoj i poboljšanje proizvodnje i proizvoda. Redovni nadzor vrši Zertifizierungsgesellschaft BSI (British Standards Institution). U svakom dijelu naše proizvodnje kvaliteta je na prvom mjestu.


Reciklaža i briga – za okoliš

Prednost: umjetni materijal se može upotrijebit ponovno i opet ponovno. Brinemo o očuvanju okoliša i resursa što je u današnje vrijeme neizostavno. aluplast® je dioničar tvrtke Rewindo GmbH . Cilj je, povećanom kvotom recikliranja pridonjeti održivom i odgovornijem gospodarenju.